Skip links

IOPEDAL by IOTuning GmbH

#1 Chiptuning van Limburg en omstreken.

Gaspedaal Tuning

  • Bediening via afstandsbediening of APP
  • 4 rijmodi – elk met 5 subprogramma’s
  • Flavor Select – Meer dan 20 aanvullende instellingen
  • Beveiligingsfuncties – secureMode & valtetMode
  • TÜV – Registratievrij
  • Eenvoudige installatie – Plug & Play

Kenmerken

Een overzicht van de kenmerken

Geef uw voertuig een nieuw karakter en optimaliseer de gasrespons en de reactietijd van uw motor met de IOPEDAL. De unieke draadloze afstandsbediening geeft u de ultieme vrijheid bij het regelen van uw gaspedaal tuning.

    Draadloze afstandsbediening - Eenvoudige en intuïtieve bediening

Je beheert je IOPEDAL met de afstandsbediening zonder het overzicht te verliezen. Naast het momenteel geselecteerde programma heb je direct zicht op alle andere statussen. De batterij-LED toont je de accustatus en de verbindings-LED toont de verbinding met de ECU.

Met de linker- en rechterknoppen kun je door de verschillende programma’s schakelen. Met de modusknop schakel je naar de aanpassingsmodus van het betreffende programma. Daar heb je de mogelijkheid om elk rijprogramma aan te passen aan jouw behoeften in nog 5 verdere stappen. De geselecteerde instelling wordt altijd weergegeven via de RGB-LED’s.

De afstandsbediening kan flexibel in de bestuurdersruimte worden bevestigd met behulp van de meegeleverde houder en kleefpads.

    Zelflerende functie - Intelligente en individuele afstelling

De bedieningseenheid van de IOPEDAL beschikt over een intelligente zelflerende functie. Direct na de installatie van de IOPEDAL wordt alle benodigde informatie van je gaspedaal automatisch geanalyseerd en verwerkt tot een geoptimaliseerde individuele instelling. Hierdoor worden de individuele rij-modi automatisch afgeregeld aan de eigenschappen van het gaspedaal. Met deze revolutionaire technologie wordt het volledige potentieel van je voertuig uitgelezen en benut.

Naast de automatische zelflerende functie heeft de IOPEDAL nog een aantal andere interessante functies en instellingsopties, zoals:

  • Warm-Up-Timer
  • Flavor select

    4 rij-modi - Ervaar een breed scala aan rijplezier

Met deze 4 verschillende rij-modi kun je jouw voertuig op elk moment aan elke situatie aanpassen.

trafficMode

Onbekend terrein of te veel verkeer? Met deze modus kun je rustig aan doen. Je gaspedaal reageert minder gevoelig, vooral bij het starten. Jouw stressniveau zal je dankbaar zijn.

ecoMode

Brandstof of batterijlading besparen tijdens het rijden? Dit programma ondersteunt je bij het verminderen van je verbruik en het verhogen van je reikwijdte.

sportMode

Dit rijprogramma geeft jouw wagen een sportief karakter. Jouw auto reageert aanzienlijk beter en de gasrespons is veel beter. De reactietijd van de motor wordt aanzienlijk verbeterd.

xtremeMode

Als sportMode nog niet genoeg is en je jezelf graag tot het uiterste drijft, probeer dan dit programma.

    secureMode - Anti-diefstal functionaliteit

De beveiligingsmodus biedt je een extra anti-diefstal functie om jouw wagen te beschermen.

Bij activering is het gaspedaal inactief vanaf de volgende keer dat het voertuig wordt gestart. Het voertuig start zoals gewoonlijk, maar accelereert niet wanneer het gaspedaal wordt ingedrukt. Normaal wegrijden is daarom niet mogelijk.

Het voertuig kan weer verder rijden nadat het is vrijgegeven door de afstandsbediening of de IOTUNING APP.

    valetMode - Beperk de prestaties van jouw voertuig

Met de valetMode beperk je de prestaties van jouw voertuig in speciale rijomstandigheden waar minder misschien beter is!

Voel je je niet op je gemak om jouw voertuig over te dragen aan een vreemde of onervaren bestuurder? Beperk dan eenvoudig de prestaties van jouw wagen, zodat bijvoorbeeld slechts 50% of minder van het vermogen beschikbaar is.

    APP-bediening - Bestuur je IOPEDAL via je smartphone

De IOPEDAL kan ook worden bediend met de smartphone. De bediening is net zo eenvoudig en intuïtief als met de afstandsbediening. 

De IOTUNING-app kan gratis worden gedownload uit de relevante stores voor Android- en Apple-smartphones.

30 days return policy

Direct from manufacterer

Free returns

10000+
Tevreden klanten
15000+
Voertuigen
10+
Jaar ervaring
Open chat
1
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen we je helpen?