Skip links

Chiptuning

#1 Chiptuning van Limburg en omstreken.

Stage 1 & Stage 2

Optimalisatie van motorvermogen

Stage 1 is de optimalisatie van het motormanagement van uw wagen. Dit is een softwarematige aanpassing van de ECU die geschikt is voor dagelijks gebruik met de standaard onderdelen van de wagen. Dit alles zorgt voor een verbetering van de prestaties van benzine- en dieselvoertuigen.

Bij stage 2 en hoger gaan wij uw wagen voorzien van nog meer vermogen! Dit wordt in combinatie met hardwarematige aanpassingen gedaan om ervoor te zorgen dat uw wagen dit veilig kan verdragen.

 
 

ECO Tuning

Tot 20% brandstofbesparing

De afgelopen jaren is de vraag naar verbruiksoptimalisatie sterk gestegen. Eco-tuning is een optimalisatie van uw motorregeleenheid op het gebied van brandstofbesparing.

Door de kaarten in de motorregeling aan te passen, kan de brandstofbesparende Ecotuning zichzelf na korte tijd terugverdienen. In vergelijking met normale Chiptuning resulteert brandstofbesparende afstemming slechts in een kleinere toename van vermogen en koppel, aangezien dit uitsluitend is ontwikkeld voor een lager verbruik van diesel of benzine.

De besparing is afhankelijk van de autofabrikant, het model en de betreffende motor en ligt tussen de 5 en 20 procent voor onze Ecotuning. De brandstofbesparende Ecotuning kan voor bijna alle motorvoertuigen worden gebruikt. Uw besparing kunt u zelf bepalen in de onderstaande tabel. Er wordt uitgegaan van een brandstofprijs van € 1,45 / liter. De eurowaarden geven de besparing in de betreffende kilometerstand aan bij het huidige (ongewijzigde) verbruik.

Meer souplesse, minder schakelen, meer rijplezier

Learn more

Betere response op het gaspedaal

Learn more

Economischer brandstofverbruik

Learn more

Een rustiger lopende motor

Learn more
12000+
Klanten
80+
Merken
10+
Jaar ervaring
Open chat
1
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen we je helpen?